Włoskie życie

Potwierdzone, aktualne wieści z życia Isis.

Włoskie życie

Postprzez Happy Smile 5 maja 2009, o 13:11

Isis Gee for Poland, for ever, for life!
Happy Smile
Administrator
Administrator

Re: Włoskie życie

Postprzez Dex 8 cze 2009, o 08:12

Mam nadzieję, że we Włoszech Isis napotka same dobre i pozytywne osoby. Wstyd mi będzie zawsze za to, jak została przyjęta w Polsce.. Czekam na nową płytę!
Obrazek
Dex
Początkujący
Początkujący

Postprzez Happy Smile 9 cze 2009, o 07:03

Już dostaję sygnały, że jest wspaniale. Isis jest zainteresowana włoskimi festiwalami, koncertuje dużo, naprawdę dużo, nawet z wielkimi sławami włoskimi. Ale więcej nie zdradzę bo nie chcę Wam zepsuć niespodzianki ;)
Happy Smile
Administrator
Administrator

Postprzez Grzeniu 9 cze 2009, o 09:33

Happy Smile napisał(a):Isis jest zainteresowana włoskimi festiwalami, koncertuje dużo, naprawdę dużo, nawet z wielkimi sławami włoskimi.

Woooow! Wreszcie dostała to, na co zasłużyła :)! Ajjjj, Włochy to dobre miejsce ;)
Grzeniu
Rozkręcający się
Rozkręcający się

Postprzez Barthez 10 cze 2009, o 15:36

Wytłumaczcie mi proszę, czy Isis na zawsze wyprowadziła się z naszego kraju ? Sprzedała może tu swoje mieszkanie itp. ? Bo ja sobie zawsze wmawiam, że to tylko rozwiązanie tymczasowe, na okres nagrywania nowej płyty, ale we wszystkich wywiadach to brzmi tak, jakby to było już na dobre. Jak to w końcu wygląda ?
Barthez
Rozkręcający się
Rozkręcający się

Postprzez UŁAN 10 cze 2009, o 15:42

Domu chyba nie sprzedała, gdzieś pisało że odwiedza nasz kraj raz na 2 tygodnie.
UŁAN
Aktywny dyskutant
Aktywny dyskutant

Postprzez Marta 10 cze 2009, o 20:51

Barthez napisał(a):Wytłumaczcie mi proszę, czy Isis na zawsze wyprowadziła się z naszego kraju ? Sprzedała może tu swoje mieszkanie itp. ? Bo ja sobie zawsze wmawiam, że to tylko rozwiązanie tymczasowe, na okres nagrywania nowej płyty, ale we wszystkich wywiadach to brzmi tak, jakby to było już na dobre. Jak to w końcu wygląda ?

Nie wyjechała na stałe, lecz na jakiś czas ze względu na obiecujące projekty muzyczne. Ale jak już ktoś wcześniej wspomniał, przyjeżdża do Polski mniej więcej co dwa tygodnie :) na pewno nie wyjechała na dobre.
Marta
Administrator
Administrator

Postprzez Tymuch 11 cze 2009, o 10:04

Ufff... No tak, oglądałem wywiad w "Dzień Dobry TVN" i wyraźnie powiedzieli (Isis i Adam), że wcale się z Polski nie wyprowadzili, że tutaj też wydadzą drugą płytę i w ogóle dementowali plotki, jakoby mieli się na zawsze mieli opuścić ten kraj :]. Także bez obaw :] :).
Tymuch
Zaawansowany
Zaawansowany

Postprzez Happy Smile 11 cze 2009, o 10:13

Wyjechała na stałe, tam ma dom, przecież był wywiad, w którym opisywała swój dom i znamienne pięć tęcz. To czy mają tu wciąż dom nie wiem ale pewnie tak, bo skoro wracają co 2 tygodnie do Polski na ileś tam dni to muszą tu coś mieć. Isis mieszka na stałe we Włoszech, powtarzam, a do Polski często przyjeżdża i nie traci z nią kontaktu. Tu też zostanie wydany nowy album.
Happy Smile
Administrator
Administrator

Postprzez Marcin 11 cze 2009, o 15:19

Ciekawy jestem nowego albumu. Mam nadzieję, że będzie różnorodny, nie w stylu Too Far From Here czy Christmas Angel, które styl mają bardzo podobny. Czekam z niecierpliwością :)
Róża ma już czasu coraz mniej
Tęskni do młodości swej
Dziwi się, że z bujnej urody
Tylko zapach został jej

Kwiaty więdnące
W noce gorące
Pachną śmiertelnie pięknie,
Aż Anioł Wzruszenia klęknie - Zachwycające...
Niepokojące....
Marcin
Aktywny dyskutant
Aktywny dyskutant

Następna strona

Powrót do Wiadomości