Michael Jackson nie żyje!

Czyli aktualne wydarzenia z Polski i ze świata.

Michael Jackson nie żyje!

Postprzez Happy Smile 26 cze 2009, o 10:51

Zachodnie media podały właśnie szokującą informację – ponoć dzisiaj w południe zmarł królu popu!

W czwartek popołudniu w prywatnym szpitalu, w którym gwiazdor regularnie się leczył, odebrano wezwanie do domu Michaela Jacksona. Na miejscu natychmiast zjawiła się karetka, która przewiozła nieprzytomnego piosenkarza na specjalnie przygotowaną sale operacyjną. Okazało się, że gwiazdor ma rozległy zawał serca!

Gdy trwała walka o życie Michaela jego rodzina wspólnie modliła się o pomyślne zakończenie operacji. Ojciec Jacksona nie chciał komentować tragicznych wydarzeń. Dopytywany przez dziennikarzy powiedział jedynie – Jest bardzo źle, lękamy się, że go straciliśmy.

Te smutne słowa niestety okazały się prawdą. Kilka minut temu zachodnie media obiegła wiadomość, która będzie bolesnym ciosem dla fanów, którzy od miesięcy czekali na zapowiadany od dawna koncert.

Wiadomość nie została jeszcze ostatecznie potwierdzona, ale wszystko wskazuje na to, że dziś zmarła legenda show-biznesu. Skończyła się pewna era.

Obrazek
Isis Gee for Poland, for ever, for life!
Happy Smile
Administrator
Administrator

Re: Michael Jackson nie żyje!

Postprzez UŁAN 26 cze 2009, o 17:09

[*]

Dzisiaj (wczoraj?) skończyła się pewna epoka. Co jak co ale muzycznie to Michael był geniuszem. Straszna wiadomość. Byłem w szoku jak o tym przeczytałem. Miałem nadzieję że znów będzie koncertował.
UŁAN
Aktywny dyskutant
Aktywny dyskutant

Postprzez Barthez 27 cze 2009, o 20:25

:'( [*] [*] [*]
Barthez
Rozkręcający się
Rozkręcający się

Postprzez Piotrek 24 wrz 2009, o 08:29

[*] Odeszła legenda [*]