do administratorów

Dyskusje poświęcone Forum.

do administratorów

Postprzez Grzeniu 13 sty 2010, o 18:43

Proponuję założenie działu związanego z pytaniami do Administratorów. Może innym użytkownikom w przyszłości nasuną się jakieś inne i temat będzie mógł zostać.

Otóż ja mam dwie sprawy.

1. Wszyscy doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że Isis pracuje w ciszy. Powoduje to brak newsów na jej temat. Od wczoraj próbuję ustalić w jaki sposób reklama programu do dzielenia się muzyką jest związana z Isis. No i ciągle mi nie wychodzi, proszę o oświecenie... Może zareklamujemy jeszcze jakąś grę on-line, by administratorzy dostali punkty premium za podanie swojego kodu forumowiczom..?

2. Poza powyższym, chciałbym dostać swoje nagrody za pierwsze miejsce w konkursie. To straszna siara moim zdaniem, że nie zostały one dotąd wysłane, a mydlono nam oczy mailami o zbędne potwierdzenia adresu czy inne tego typu...

Mam nadzieję, że Administracja wyciągnie wnioski i dość rzetelnie odpowie na moje pytania
Grzeniu
Rozkręcający się
Rozkręcający się

Re: do administratorów

Postprzez Happy Smile 18 sty 2010, o 21:34

Od tego właśnie jest ten dział. Po pierwsze, nie otrzymaliśmy żadnego kodu premium, i nie otrzymamy bo to nie na tych zasadach działa. ShareTheMusic.com to alternatywa dla serwisów jak iTunes, gdzie wymiana utworów w sposób legalny jest łatwiejsza. Jest to debiutujący serwis, i informacje o Isis są po prostu miłym gestem wyciągniętym w stronę fanów Isis. Co do nagród, to próbuję się skontaktować z Panem Adamem odnośnie kosztów wysyłki od jakiegoś czasu, bo nie pokryję ich z własnej kieszeni. Moim zdaniem to żadna siara, nie będę dokładał się finansowo, ponieważ fakt utrzymywania strony (jej hostingu) uważam za wystarczający. Nie mam żadnych korzyści finansowych z prowadzenia FanKlubu, dlatego uważam, że nie na miejscu jest wylewanie na mnie nienawiści. Fakt potwierdzenia e-maila nie był mydleniem oczu.
Isis Gee for Poland, for ever, for life!
Happy Smile
Administrator
Administrator

Postprzez Grzeniu 21 sty 2010, o 15:50

Może i tak. Jednak jako członek funclubu uważam, że ten portal nie musiał być tu reklamowany. Ale będziesz sobie zamieszczał newsy takie, jakie będziesz chciał. W końcu jesteś administratorem.
Jeżeli mnie pamięć nie myli, początkowo to uczestnicy mieli pokryć ten koszt przesyłki. Nikt tego od Ciebie nie oczekuje. Decydując się na udział, wszyscy wiedzieli, że zwycięzcy będą zobowiązani zapłacić. Dlatego też nie wiem o co do końca w tym wszystkim chodzi, stąd moje wątpliwości.
I nikt na Ciebie nie wylewa nienawiści. Zadaję konkretne i rzeczowe pytania, więc oczekuję takich samych odpowiedzi. Skoro nie masz żadnych grantów z tamtego kodu - spoko. Tak naprawdę nie chodziło mi o Twoje ewentualne korzyści, ale o rzetelność i wiarygodność strony. Tamten post po prostu w moich oczach nie wprowadza niczego sensownego.
Grzeniu
Rozkręcający się
Rozkręcający się

Postprzez Happy Smile 24 sty 2010, o 18:29

Zmieniony został układ i miejsce informacji o ShareTheMusic, może faktycznie nie jest aż taki ważny by widnieć na poczatku. Prosiłeś o rzeczowe informację, i mam nadzieję, że takie uzyskałeś.
Happy Smile
Administrator
Administrator

Postprzez Grzeniu 26 sty 2010, o 01:31

Doceniam Twój wkład w sprawę w 100%. Mam nadzieję, że w przyszłości nie będziemy sobie niczego wypominać, bo jako funclub powinniśmy się trzymać razem, a nie wzajemnie siebie frustrować. :)
Grzeniu
Rozkręcający się
Rozkręcający się

Postprzez Happy Smile 26 sty 2010, o 16:00

Oczywiście. Jeśli nie uda mi się skontaktować z Panem Adamem odnośnie pomocy w wysłaniu nagród, to napiszę Wam każdym z osobna e-maila ile to by wynosiło. Myślę, że na głowę to byłby koszt 5zł.
Happy Smile
Administrator
Administrator

Postprzez Tymuch 31 sty 2010, o 16:41

5 zł każdy ma, także luz, śmiało możecie wysyłać :) :D
Tymuch
Zaawansowany
Zaawansowany

Postprzez Happy Smile 1 lut 2010, o 17:42

Danych przecież nie ma ^^ Czekam z nadzieją na odzew Pana A.
Happy Smile
Administrator
Administrator

Postprzez pixxa 27 lut 2010, o 15:00

Jeśli mogłabym podpowiedzieć brakuje mi na forum w szybkiej odpowiedzi uśmieszków ;) i prosiłabym o wiecej emotek :D
pixxa
Początkujący
Początkujący

Powrót do Forum