Gdzie jest ta cała wasza ISIS??

Pozostałe dyskusje na temat Isis, nie pasujące do powyższych kategorii.

Gdzie jest ta cała wasza ISIS??

Postprzez Danny 13 gru 2009, o 10:07

Nie wiem co wy widzicie w tej Isis to sztucznie kreowana gwiazdka jednego sezonu.Wciskacie ludziom kity, że ona teraz niby koncertuje po Europie, a wystarczy wstukać w google kilka nazwisk i się okazuje, że to jeden wielki układ jest - ten Adrian z którym niby ona śpiewa (niby wielka gwiazda) jest wydawcą Promenady Sukcesu, a przy okazji wydał ten albumik świąteczny waszej gwiazdki. Śmieszy mnie to że wy nazywacie te "występy karaoke" z podkładem w tle koncertami.Oni w wywiadach zapowiadają cuda na kiju duety z wielkimi gwiazdami,koncerty.
Niby miała reklamować jakieś kosmetyki o czym gadali już podczas wielkanocy. Puste słowa bez pokrycia.Dlaczego nikt nie wspomina o tej sprawie sądowej z Leszczyńskim?Kobieta nie ma swego repertuaru to jedzie na coverach innych piosenkarek.Ogólnie ta jej kariera to jedno wielkie niedomówienie. Było tak głośno, że niby ma wystąpić przed Obamą a się okazało , że wystąpi w kawiarni w Wawie. Niby była u Oprah ale nikt tego nie słyszał i nie widział.Jak na to patrzę to nic jak tylko jedne wielkie układy od tańca z gwiazdami po te jej koncerty. Zamijcie się prawdziwa muzyką, a nie czymś takim z resztą i tak jej już nie ma i słuch po niej zginął o czym świadczą pustki nawet na jej stronie i mam jeszcze jedno pytanie do obrońców całej Isis - gdzie jest ta jej wielka kariera, którą niby zrobiła i miała zrobić w Europie?Uciekła z Polski bo jej się nie udało.
Spuśćmy więc za nią zasłonę milczenia. xD

ps: Ludzie otwórzcie oczy ktoś stara się wykreować jakąś sztuczną gwiazdkę, opiera jej karierę na niedomówieniach i kłamstwach, opowiada bajki, a wy im wierzycie. Kobieta nawet po polsku nie mówi i wystawia przed kamerę męża. Wstyd.
Danny
Nowy
Nowy

Re: Gdzie jest ta cała wasza ISIS??

Postprzez model1991 18 lut 2010, o 15:00

Też nie wiem gdzie jest... Wydała te zdjęcia z kreowania kosmetyków...ale płyty jak nie było, tak nie ma....ale mam cichą nadzieję że ukaże się wkrótce !! :))
model1991
Zaawansowany
Zaawansowany

Postprzez pixxa 19 lut 2010, o 00:24

Uciekła, bo Polacy jak zwykle zachowali się bardzo chamsko.
Po drugie dodam tylko, że wolę poczekać dłużej na płytę.. Ile było artystek, które szybko chciały wydać płytkę która okazała się kompletną klapą. Cierpliwości.
pixxa
Początkujący
Początkujący

Postprzez model1991 19 lut 2010, o 14:06

ja też wolę poczekać dłużej, a żeby płyta była świetna!! Ale jeśli okaże się klapą to kaplica ! :D
model1991
Zaawansowany
Zaawansowany

Postprzez Marcin 24 lut 2010, o 21:32

Danny ma dużo racji, lecz przestałem interesować się Isis jako osobą o "gołębim sercu". Czekam tylko na jej płyty, bo ma dziewczna kawał dobrego głosy. A te niby zapowiadane informacje trzeba traktować na dystans :)
Róża ma już czasu coraz mniej
Tęskni do młodości swej
Dziwi się, że z bujnej urody
Tylko zapach został jej

Kwiaty więdnące
W noce gorące
Pachną śmiertelnie pięknie,
Aż Anioł Wzruszenia klęknie - Zachwycające...
Niepokojące....
Marcin
Aktywny dyskutant
Aktywny dyskutant

Powrót do Isis Gee