Nie wiem co wy widzicie w tej Isis to sztucznie kreowana gwiazdka jednego sezonu.Wciskacie ludziom kity, że ona teraz niby koncertuje po Europie, a wystarczy wstukać w google kilka nazwisk i się okazuje, że to jeden wielki układ jest - ten Adrian z którym niby ona śpiewa (niby wielka gwiazda) jest wydawcą Promenady Sukcesu, a przy okazji wydał ten albumik świąteczny waszej gwiazdki. Śmieszy mnie to że wy nazywacie te "występy karaoke" z podkładem w tle koncertami.Oni w wywiadach zapowiadają cuda na kiju duety z wielkimi gwiazdami,koncerty.
Niby miała reklamować jakieś kosmetyki o czym gadali już podczas wielkanocy. Puste słowa bez pokrycia.Dlaczego nikt nie wspomina o tej sprawie sądowej z Leszczyńskim?Kobieta nie ma swego repertuaru to jedzie na coverach innych piosenkarek.Ogólnie ta jej kariera to jedno wielkie niedomówienie. Było tak głośno, że niby ma wystąpić przed Obamą a się okazało , że wystąpi w kawiarni w Wawie. Niby była u Oprah ale nikt tego nie słyszał i nie widział.Jak na to patrzę to nic jak tylko jedne wielkie układy od tańca z gwiazdami po te jej koncerty. Zamijcie się prawdziwa muzyką, a nie czymś takim z resztą i tak jej już nie ma i słuch po niej zginął o czym świadczą pustki nawet na jej stronie i mam jeszcze jedno pytanie do obrońców całej Isis - gdzie jest ta jej wielka kariera, którą niby zrobiła i miała zrobić w Europie?Uciekła z Polski bo jej się nie udało.
Spuśćmy więc za nią zasłonę milczenia. xD
ps: Ludzie otwórzcie oczy ktoś stara się wykreować jakąś sztuczną gwiazdkę, opiera jej karierę na niedomówieniach i kłamstwach, opowiada bajki, a wy im wierzycie. Kobieta nawet po polsku nie mówi i wystawia przed kamerę męża. Wstyd.